* piper
Mod de preparare:
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumătate de pahar de apa.
Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper.
Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oţet si se mai fierbe amestecând din cand in cand.
Nu o fierbeti prea mult, trebuie sa fie „al dente” ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.
Modul de preparare a fripturii de porc o gasiti AICI… Friptura de porc in punga Maggi. Pofta buna!
ce savuros si interesant ,nu am calit varza rosie niciodata!
Nici eu nu am calit niciodata varza rosie. Ce gust are??
trebuie sa fie foarte buna….arata super bine…o seara placuta
Looks great, I love red cabbage 🙂
@alison
@Bianca
@alialexa2006, pentru mine este un deliciu. Dar trebuie sa incercati ca sa vedeti. Va sarut.
cest bon
Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.