Mod de preparare:
Se caleste ceapa cca. 2-3 min in putin unt pana devine translucida, apoi se adauga ciupercile, ardeiul rosu si usturoiul. Se pune sare si piper.
Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci.
Se scurge uleiul din conservă de sardina. Se faramiteaza, dupa ce am scos sira spinarii, apoi bucatile se amestecă cu toate celelalte ingredientele.
La sfarsit se adauga si mustarul, smantana, verdeata tocata si pesmetul ca sa lege compozitia.
Se intinde foietajul, se imparte, schematic, in trei parti pe lungime. Partile laterale se taie in fasii de 2 cm, putin oblic.
Pe partea din centru se pune umplutura, peste care se impletesc fasiile laterale. Se unge totul cu ou batut. Se da la cuptorul incins in prealabil.
Ce as manca si eu o portie!!!! tare bine arata
@Bianca, ce minunat ar fi daca virtualul acesta ar fii mai … real. Sa simtim miros, sa gustam putin… Vorbesc prostii…nu??? Week-end placut.