Ingrediente:
* 1 ardei gras rosu
* 2 catei de usturoi
* oregano
* rozmarin
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele dupa instructiunile ambalajului.
Zucchini sau dovlecei cu coaja mai verde, se taie in fasii pe lung. Se foloseste feliile exterioare care sunt verzi, iar la miez dati alta intrebuintare. Se sareaza, apoi se pun in ulei si apa, sa se caleasca. Dupa ce sau inmuiat, se taie in felii subtiri ca niste spagetti.
Se face un sos. Rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Eu prefer prazul in locul cepei, ca are un gust mai dulceag si cu un miros mai placut. Deci, se taie prazul in rondele, ardeiul cuburi.
Intr-o tigaie se pune ulei. Cand se incinge se pun pentru 2 minute catei de usturoi zdrobiti, apoi se scot.
Se adauga prazul, rosiile si ardei. Se condimenteaza si se adauga dupa gust, busuioc, oregano si rozmarin. In sosul rezultat se mai poate adauga bucati de bacon, jambon, kaiser, prosciutto afumat.
Se aranzeaza pe farfurie spaghetele cu feliile de zucchini si cu sos deasupra. Pofta buna!
Yamy.,.vin si eu la o portie
Arata foarte bine!
super arata!!! mi-ai facut acuma o pofta de paste….
@Bianca,
@geta,
@Vanilla, va multumesc. O zi frumoasa… pup!
Minunat
Foarte bine arata… Felicitari!
frumos ornamentul,foarte invitant!felicitari!pupik!
Prima data mananc shoncu'ala afumat, apoi imi infing furculita si in spaghete 😉
Apetisant mai arata!
@felis, multumesc mult. O remarca, daca nu te superi, blogul tau merge greu, de aceea nu pot mai des sa pun comentari. Pup!
@Gabriela te invit sa servesti, multumesc. Pup!
@Liana10, banateanca din tine… hahaha… alege intai shoncu… te pup!
@JANET, mersi si te sarut.
Un piatto pieno di gusto ed anche bello da vedere!