* 100 gr branza de vaci
* 40 g unt
* castravete
* patrunjel
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se usuca si se infasoara in folie de aluminiu data cu unt. Se inchide folia si se coc in cuptor timp de 1 ora. Intre timp se face umplutura. Se aamesteca branza cu smantana, ceapa verde tocata, rosiile uscate tocate cubulete sau julien, maslinele maruntite si patrunjel tocat. Puteti adauga orice va place. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si menta (optional).
Cand cartofi copti se scot din cuptor, se mai lasa 3-4 minute sa se odihnesca. apoi se scot din folie. Se taie un capacel, se scoate putin din miez, cat sa putem aseza compozitia de branza. Se mananca calzi cu rosii si castraveti.
Un deliciu !
cred ca e foarte apetisant!
Hmmm, arata foarte bine… Mi-ai facut pofta de castraveti… as minca o feliuta si cu ochii… Pupici si week-end placut !
Ce ideie, arat minunat
Te astept cu drag sa participi la provocarea Dulce Romanie,a lunii Aprilie.
http://bucatepealese.blogspot.com/2011/04/dulce-romanie.html
O zi placuta !
@Lia, multumesc si week-end placut!
@Adela Zilahi apetisant si simplu. Pup si o sanbata frumoasa.
@Daniela cu drag si week-end placut si tie.
@Bianka multumesc.
@Mimmi, multumesc de invitatie. Cu mare drag am vrut de cand s-a lansat. Sper sa nu apara nimic de data asta. Week-end placut.
Mmmm, un adevarat deliciu!
Am un premiu pentru tine pe blogul meu!
Week-end placut si insorit!
Woww ce bine arata si sunt foarte buni .Te pup
Ce de bunatate!!!! Arata foarte bine!!!! Ii simt mirosul:-)))).
Parca le simt mirosul 🙂
vai imi ploua-n gura cand ma gandesc ce gust au,pup
@Danutza,
@Nela,
@Cristina,
@Doinitza`s cakes, multumesc de aprecieri. Va sarut.
I-am facut aseara, na!!;) Da ne-am porcit cu niste bacon in umplutura 😉 foarte buni! pup
@Antonina S. te inteleg ca si la noi e greu cu postul. Miercurea si vinerea tinem de carne, dar in rest… o scapam bine pe alaturi si noi. Pup!
cred ca lesin!!!