Drob de miel



 

Ingrediente:
* 1.00 kg maruntaie de miel
(inima, ficat, plaman si rinichi)
* 3 oua
* 2 legaturi de ceapa verde
* 1 legatura de marar

* 1 legatura de patrunjel
* sare
* piper
* 2 felii de paine inmuiata in lapte
* 2 linguri pesmet
* prapure

 

Mod de preparare:
Se pun la fiert, se spumeaza, se lasa sa dea cateva clocote, se scot pe un tocator de lemn si se lasa sa se racoreasca. Se imparte in doua si o parte se da prin masina de tocat, iar cealalta se marunteste cuburi cu un cutit.

 

 



Cum de data aceasta nu am avut suficienta cantitate, am ales sa dau totul prin masina de tocat. La tocatura rezultata se adauga ouale batute putin inainte, ceapa verde, mararul si patrunjelul, toate tocate fin, sare si piper dupa gust, 2 linguri pesmet, painea si amestecam bine pana omogenizam compozitia.

 

 

Se imbraca in prapure, se aseaza imtr-o iena, cu o pensula se unge cu ulei si se pudreaza cu boia dulce. Se taie cand se raceste.

 





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.