Sezonul cartofilor noi este scurt asa ca trebuie sa profitam. Zilele trecute am facut aceasta salata delicioasa pe care am gasit-o in tr-o rezista GoodFood mai veche. Aceasta salata ar merge minunat in bolurile cu buline, oferite de Sun Food.
Mod de preparare:
Se pun cartofii in apa cu sare date in clocot si se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa deoparte. Separat intr-un bol se amesteca sosul de hrean (am folosit de la borcan), smantana, ridichiile taiate fin, salanul chorizo feliat si ceapa verde.
Se asezoneaza dupa gust si se amesteca bine. Se pot servi si ca garnitura langa peste sau carne de vita. E buna si servita imediat cu cartofii inca calzi, dar si rece.
O salata interesanta, colorata si apetisanta!
Ce bine suna, si mai ales ce bine arata 🙂 Sosul de hrean cred ca este chiar potrivit
Ce culori, ce bunatate
@Adela Zilahi,
@Mihaela,
@Bianka, ma bucur ca va place ideea. Va sarut si o duminica frumoasa in continuare!
Cat de bine arata Sara…. Reprezinta cu brio denumirea culorile din farfurie… ! O saptamana faina
wow ce bine arata si ce bunatate !O seara placuta!