Nu de mult am pregatit o Tocanita de pui. Astazi am facut o Tocanita cu carne de vitel, in care am pastrat ardei colorati, care dau un gust special si dulceag mancarii si am adaugat rosii cherry, care profitand de faptul ca erau un soi mic, le-am lasat intregi. Astfel au dat un aspect mai placut tocanitei.
Mod de preparare:
Carnea de vitel, de preferat pulpa, se sterge si se taie in cuburi mari. Se inabuse in ulei de masline, iar cand s-a rumenit pe toate partile se adauga putina apa si se continua fierberea. Cand sunt aproape gata bucarile se scot separat.
In sosul ramas de la carne, se inabuse ceapa tocata marunt, ardeiul gras rosu si verde, taiat fasii subtiri. Se lasa cateva minunte sa se inabuse si se adauga rosiile cherry mici si intregi.
Daca nu aveti asa mici, folositi si din cele mai mari, dar le taiati pe jumatate.
Se adauga putina faina, pasta de tomate, sarea. piperul, boiaua si daca e cazul, se complecteaza cu putina apa fiarta.
Se adauga apoi peste legume si bucatile de vitel, putin vin alb si jumatate de patrunjel tocat si se mai fierbe pana carnea este moale.
Se poate baga vasul si la cuptor, astfel tocanita ar fii mai gustoasa. Se serveste fierbinte cu restul de patrunjel tocat deasupra. Pofta buna!
Minunat arata!! eu pap la tine zilnic vad.. tu cand mai dormi? 😉 zi si mie secretul! tare gustoasa carnita! pupici
Sara arata minunat.acum chiar ca sunt culorile din farfurie.pupicei
Fantastic arata iar gustul cu siguranta este unul delicios!Pupici!
@Antonia S. avem mancaruri care au inceput sa se repete, asa ca nu mai postez zilnic ca la inceput. Esti invitata noastra cu drag. Pup!
@sarah ma bucur ca-ti place. O zi frumoasa!
@FLORY multumesc frumos. Pup cu drag!
oiioiiioiiii doar atit…ma doare stomacul de foame cand vad poza asta :))
foarte buna!
arata foarte bine…imi faci pofta! Pupici!
@Alice
@alinutzika
Va invit cu drag la masa. Pup si o zi frumoasa sa aveti!
Buna ziua
Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.
Cu stima, Daniel Stroe
Ce de culori minunate. Delicios… ce pot sa mai zic?
O mancare gustoasa si plina de culoare, asa cum ne-ai obisnuit!Eu asociez carnea de vita cu ardeiul iute, ca nu pot fara 😉 puup
Arata delicioasa.Mai ai si pentru mine putintica?Pupicei!
@Fancy Cake multumesc, pupici!
@Liana10 si tie iti place iute… eu daca din greseala mananc nu mai am aer. Pup!
@DiaMar se mai gaseste o portie. Pup cu drag!
ador aceste rosioare , am facut si eu ceva de genu , dar cu porcusor 😉 …arata minunat tocanita ta!!
Foarte bun si gustos
Iaai ce pofta si foame mi-ai facut.
Ma duc sa mai mananc ceva :))