Strudel cu sunca si cascaval



 

 Strudel cu sunca si cascaval un aperitiv rapid si bun. Se pregateste rapid si ne scoate adesea din incurcaturi daca ne vin musafiri neanuntati.

 

 Ingrediente:

* 300 g aluat foietaj
* felii de sunca
* cascaval
* pasta de rosii
* marar tocat
* 1 ou
* susan
* sare
*  piper

 

 

Mod de preparare:
Pentru un strudel de marime celui din imagini, am folosit cca o treime dintrun pachet de foietaj de 800 g. Pe masa de lucru fainata, se taie un dreptunghi, se unge cu pasta de rosii, se presara marar sau patrunjel tocat.
Se aseaza feliile de sunca.

 

 

Pe razatoarea mare (si mica) se rade cascavalul deasupra feliilor de sunca. Eu am folosit cascaval afumat, ca asta am avut in frigider.



 

 

Se ruleaza in trei randuri, se inchide la capete si cu o pensula se unge cu ou batut. Se presara deasupra sare mare si susan.

 

 

Tava se da la cuptor la foc mare, apoi se reduce putin temperatura. E bun si cald si rece. Pofta buna!

 

 





Recomandările noastre

16 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Eu vreau o feliuta, doua… pentru prinz, dar sa stii ca vin cu berea de acasa, asa putem degusta in liniste si strudelul si berea… Pupici si-o zi minunata !

  12. 12

    @Corina ma bucur ca-ti plac. Pup si o zi frumoasa!

    @mandala multumesc, pup!

    @Simona e asa rapid si bun, ca merita sa-l faci. Pup!

    @Daniela ce idee super langa o bere. Sunt de acord, e minunat la o sueta intre fete. Pupici!

  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.