Caise cu branza albastra si fistic



Idea acestor „Apricot Canapes” am vazut-o pe recipe.com si mi-au placut. Cat despre gust trebuiesc incercate, intrucat contrastul dintre dulceata caiselor si saratul din branza albastra si fistic, este de-a dreptul divin. Aceste gustari sunt foarte usor de executat si sunt un deliciu pentru iubitori de branza albastra.

Aceasta reteta va face parte din Meniului perfect, la Concursul KitchenAid de Martisor. Blogul organizator este al lui Laura Laurentiu impreuna cu sponsorul bilancia.ro, care ofera drept premiu un mixer KitchenAid rosu, atat de ravnit de oricine.
O alta reteta aseamanatoare cu acesta gasiti AICI: Prajitura aperitiv cu branza.

 



Ingrediente:
caise din compot
branza albastra (Gorgonzola)
50 g fistic sarat, curatate si tocate
piper tocat

 

Mod de preparare:
Avem nevoie de fistic sarate, curaţate, pe care le tocam. Caisele din compot se scurgem pe un prosop absorbant.

Se aseaza jumatatile de caise pe un platou si-n centru lor asezam bucati de branza albastra, dupa care presaram fisticul tocat deasupra si putin piper. Se mai poat stropi cu miere, dar eu cum le-am servit inaintea unui desert care e deja dulce si nu am pus.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dă-i un răspuns lui catkitchen Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.