Un preparat pe care nu stiu unde sa-l includ. Poate fi o mancare usoara cu legume sau poate fi servita drept garnitura alaturi de o bucata de carne. Voi alegeti!
Mod de preparare:
In 125 ml de apa clocotita adaugam 100 g de orez. Se amesteca, se acopera vasul si se lasa sa fiarba timp de 15 minute. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc, lasand acoperit.
Incepem sa facem umplutura. Se anesteca pe rand ceapa, fasolea rosie, boabele de porumb si cuburile de ardei verde.
La sfarsit se adauga orezul fiert si urda sfaramitata. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se taie ardeii in jumatate prin codite si se scot semintele. Ii punem intr-un vas de yena sau alt vas pentru cuptor. Ii umgem in interior cu putin ulei si cu o lingura ii umplem.
Radem deasupra parmezan si dam la cuptor pentru 20-25 minute, pana cand amestecul de branza devine auriu si ardei sunt cat de cat copti.
Se servesc calzi cu o salata si paine prajita sau se pot folosi drept garnitura langa o friptura.
Vai de mine, pai e asa de misto compozitia ca eu o servesc ca salata, nici nu mai pornesc cuptorul. Grozav arata! pupici
La dumneavoastra,aici,totul este colorat !:)
Super !!!!!!!!!!
Superbe culori!Imi place combinatia de orez cu legume!
Nu degeaba vati denumit blogul "culorile din farfurie".. Tot ce gatite este apetisant de colorat!!
Va pup, weekend placut
arata bine si cred ca e foarte bun!pup
arata intr-un mare fel!
Ca de obicei un colorit extraordinar!!!Gustosi foarte, acesti ardei!Weekend placut!
Superb arata si cu siguranta un deliciu!
@Antonina
@Adina
@TeoBucatar
@Simona
@alinutzika
@adnia
@ hapleablog
@maya
Scuze de intarziere. Va multumesc si va uez o zi frumoasa!
Ce nebunie! Yummy!
Felicitari! M-am abonat si am recomandat site-ul.Minunatii pline de culoare.
Vom adapta multe dintre retete in bucataria spaniola. Cu multumiri imbratisari calde si succes in continuare!
Multumesc frumos de aprecieri. Aceleasi urari vi le transmit si eu!