Acest cheeseburger poate rivaliza cu brio cu unul comandat la McDonalds si pot sa va garantez ca va ofera o delectare la fiecare muscatura, asa ca luati in calcul si rasfatati-va cu unul facut de voi acasa!
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se combina carnea de vita, ceapa, praful de usturoi (sau usturoi tocat), 1 ou, 3-4 linguri de pesmet (gupa caz pentru o buna consistenta), 2 linguri de ketchup, 1 lingurita sos Worcestershire, putin cimbru uscat sau proaspat, sare, piper. Cu ajutorul degetelor, se amestecă usor dar bine. Se imparte amestecul in 4 burgeri.
Se incalzeste tigaia grill la foc mediu. Se aseaza burgeri pe grill pentru aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Se iau de pe foc si se lasa sa se odihnească timp de 2-3 minute. Desi sunt mai buni pe gratarul cu carbuni, merg bine si in tigaia grill.
Chiflele fie ca le faceti in casa, fie le cumparati de la supermarket sunt la fel de bune. Se taie in doua, pe jumatate se aseaza frunze de salata verde, rosii rondele, burgeri, branza, din nou rondele de rosii si ceapa rosie taiata in cercuri. Se stropeste cu sosul de la grill si se acopeara cu cealalta jumatate de chifla. Pofta buna!
Nu se poate compara cu nici un burger cumparat , carnea de calitate , ingrediente sanataoase.Eu am copil pofticios , vrea tot felul de prostioare fast-food , dar am ales sa i le fac eu acasa , burgeri , pizza, shaorma…daca tot le mananca , macar stiu ce pun in ele. Foarte fain burgerul vostru , arata de revista.
Yummmy! Arata perfect, super extra delicios! Si muuult mai bun ca la fast food!!
Mi-ai dat o idee delicioasa pentru week end!!!
@Dorina cand sunt copii chiar e recomandat sa fie facut in casa. Pup!
@Danutza multumesc si ma bucur de vizita! Pup!
@Buburuza Bubu ma bucur, te sarut si te mai astept!
Unde merge mia, merg si suta. Sa faci si aici sa se poata posta poza. Hahaha.
Sanda ar fi fost bine, dar acest tipar nu permite. Am reusit sa fac sa poti trimite poze de la se afla pe bannerul de sus;
http://culoriledinfarfurie.ro/contacteaza-ne
Pup!