Felul principal al mesei de Revelion, iata cateva idei de retete din porc, pasare, vita si peste, pentru a va inspira in realizarea unei petreceri speciale la trecerea dintre ani. Acestea sunt retetele pe acest an, dar va invit sa vizitati si Idei retete Felul principal / Revelion 2012.
La multi ani!
Pulpa de porc (sectionata) la cuptor
Pulpa de porc la cuptor cu sote de legume
Cotlet de porc in sos de mandarine
Cotlet de porc cu sos de morcovi
Pulpe de pui in crusta de aluat
Friptura de piept de rata cu sos de zmeura
Friptura de curcan cu cartofi si sos de rodie
Friptura de vita cu piure de pastarnac si sfecla coapta
Rulada de manzat cu legume sotate
Friptura de vita cu gomboti de cartofi si sos de vin
Tocana de vita cu ciuperci si mamaliguta
File Salau Nil cu ghimbir si usturoi
Peste cu ardei copti si piure de morcovi
Somon inabusit cu Sos olandez si grepfruit rosu
Cod Provençal by Gordon Ramsay
Continuati si vizitati si Idei retete Felul principal / Revelion 2012.
La multi ani!
Wow cate bucate alese!!!
Te-am selectat pentru blogul anului 2012 http://pusikmea.blogspot.ro/2012/12/blogul-anului-2012-blog-of-year-2012.html
Sarbatori fericite si La multi ani in noul an!!!!
Tres bonne fête de fin d’année et tous mes voeux pour 2013.
A bientôt