Rosii umplute cu surimi, castraveti murati si iaurt



Rosii umplute cu surimi, castraveti murati si iaurt 1

 

Rosiile umplute cu pasta de branza, salata de vinete…etc… e un aperitiv foarte cunoscut si nelipsit de la nici un eveniment. Umplututa cu surimi este pe gustul sotului meu care mananca batoanele de surimi ca pe sticksuri, date prin maioneza. Sper sa incercati si voi.

 

Ingrediente:
6 rosii potrivite
200 g batoane de surimi
1 ceapa rosie mica tocata marunt
2 castraveti cornison murati
150 g crema de branza
1 lingura de capere scurse
100 ml iaurt
2-3 linguri de maioneza
boia de ardei
sare
piper
patrunjel verde

Rosii umplute cu surimi, castraveti murati si iaurt 2-1

 

Mod de preparare:
Avem nevoie de rosii potrivite ca marime. Dupa ce se spala li se taie un capac, iar cu o lingurita se scobeste interiorul. Se pun la scurs si intre timp pregatim umplutura.



Pentru umplutura avem nevoie de surimi. Daca e congelat se lasa sa se dezghete, apoi se taie feliute.
Ceapa rosie se taie marunt. Castravetii cornison murati in otet se feliaza cat mai subtire. Daca e cazul se taie pe jumatate.

 

 

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza dupa gust si cu o lingurita se umplu rosiile cu aceasta umplutura.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.