Rosiile umplute cu pasta de branza, salata de vinete…etc… e un aperitiv foarte cunoscut si nelipsit de la nici un eveniment. Umplututa cu surimi este pe gustul sotului meu care mananca batoanele de surimi ca pe sticksuri, date prin maioneza. Sper sa incercati si voi.
Mod de preparare:
Avem nevoie de rosii potrivite ca marime. Dupa ce se spala li se taie un capac, iar cu o lingurita se scobeste interiorul. Se pun la scurs si intre timp pregatim umplutura.
Pentru umplutura avem nevoie de surimi. Daca e congelat se lasa sa se dezghete, apoi se taie feliute.
Ceapa rosie se taie marunt. Castravetii cornison murati in otet se feliaza cat mai subtire. Daca e cazul se taie pe jumatate.
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza dupa gust si cu o lingurita se umplu rosiile cu aceasta umplutura.
Dragii mei
Felicitari pentru culorile vesele si gustul desavirsit!
O combinatie savuroasa!
apetisant !
Interesanta umplutura, merita incercata.
Imi plac ingredientele, deci trebuie s-o incerc si eu!
Pupici
@Kyra multumim pentru aprecieri. Pupam cu drag!
@coco mersi, pup!
@Alexandrina e tare buna, o sa-ti placa! Pup!
@Simona ma bucur ca-ti place, pup!
Si mie imi plac mult batoanele de surimi , asa ca ma autoinvit la o rosie de la voi
ce leaga toate ingrendientele pentru crema?
in poza pare ceva maioneza?
@liliana munteanu este specificat la ingrediente 2-3 linguri de maioneza care impreuna cu crema de branza si iaurtul face acel liant. Sper la pregatit ca-s tare bune!