Puisori de Pasti sunt o alta idee de oua fantezi pentru masa de Pasti alaturi de Ciuperci din oua pe care le gasiti AICI. Acesti puisori vor fi apreciati mai mult de copii dar sigur si de cei mari. Puteti face cate 2-3 puisori pentru fiecare platou ca sa dea o nota frumoasa langa celelalte aperitive sau un platou individual.
Mod de pregatire Puisori de Pasti:
Se fierb ouale 20-25 de minute. Se pun in apa rece si se decojesc. Se taie in doua parti, fiecare jumatate reprezinta capul unui iepuras. Rosiile cherry dupa ce se spala se taie cam 2/3 sau astfel ca diametrul rosiei sa fie egal cu al jumatati de ou.
Din ardei taiem triunghiri mici pe care le fixam ca gura. Boabele de piper sunt pentru ochii, iar frunzele de patrunjel ca creasta.
Asezam jumatatile de oua astfel pregatite peste rosii rezultand iepurasi de Pasti. Sunt haiosi si usor de pregatit.