Andive umplute si rulate in bacon este o forma mai compacta de salata cu andive, branza, capere, masline, bacon. Rulate astfel se pot servi elegant pe un plarou ca aperitive. Sper sa va placa ideea.
Mod de pregatire:
Andivele se sterg, se taie cotorul de cca 1.5 cm care este amar si apoi se desprind foile.
Pentru umplutura cantitatile le alegeti in functie de cate bucati doriti sa faceti. Intr-un bol se amesteca crema de branza cu maslinele, rosiile uscate, kaizerul, toate taiate in felii subtiri sau cubulete. Se adauga smantana daca umplutura o cere. Se condimenteaza dupa gust si se adauga si caperele si branza feta si telemea taiata in cuburi.
Se iau 3 foi de amdiva, se aseaza in palma petrecandu-le. Se pune cu o lingurita din umplutura in causul format si se acopera cu alte 3-4 foi. Se infasoara la baza cu cate o fasie de bacon.
Se aseaza pe un platou si se pot fii servite ca aperitiv singure sau langa alte aperitive. Delectati-va!