Andive umplute si rulate in bacon / aperitiv



 

Andive umplute si rulate in bacon este o forma mai compacta de salata cu andive, branza, capere, masline, bacon. Rulate astfel se pot servi elegant pe un plarou ca aperitive. Sper sa va placa ideea.

 

Ingrediente: 
4 amdive
100 g bacon feliat
Umplutura:
crema de branza
branza feta sau telemea
smantana dupa caz
masline verzi
rosii uscate murate
sunca / kaiser
capere
vegeta
piper alb

 

 

Mod de pregatire:
Andivele se sterg, se taie cotorul de cca 1.5 cm care este amar si apoi se desprind foile.

 

 

Pentru umplutura cantitatile le alegeti in functie de cate bucati doriti sa faceti. Intr-un bol se amesteca crema de branza cu maslinele, rosiile uscate, kaizerul, toate taiate in felii subtiri sau cubulete. Se adauga smantana daca umplutura o cere. Se condimenteaza dupa gust si se adauga si caperele si branza feta si telemea taiata in cuburi.



 

 

Se iau 3 foi de amdiva, se aseaza in palma petrecandu-le. Se pune cu o lingurita din umplutura in causul format si se acopera cu alte 3-4 foi. Se infasoara la baza cu cate o fasie de bacon.

 

 

Se aseaza pe un platou si se pot fii servite ca aperitiv singure sau langa alte aperitive. Delectati-va!

 





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.