Chiftelutele sunt nelipsite din platourile de aperitive. Merg si simple si-n combinati cu alte ingrediente.
Ingrediente:
* 400 g carne de vita
* 200 g carne de porc
* 1 ceapa
* 1 ou
* faina
* 1 ou
* faina
* 2 linguri pesmet fin
* 1 legatura verdeaţa
* sare
* piper
* ulei
* piper
* ulei
Mod de preparare:
Se trec prin masina de tocat carnea de vita si carnea de porc. Se adaugă apoi un ou întreg, ceapa distuita, pesmetul, verdeaţa, sarea şi putin piper pisat.
Se amesteca bine şi se formeaza chiftelute potrivite, care se dau prin faina si se prajesc, de preferinta, în fripteuza cu uleiul bine încins. Se servesc calde sau reci.
Potivite pentru platourile de aperitive.
Va doresc bafta in tot cea ce faceti!!!!
Inceputul este promitator!!!!
je les trouve appétissants et magnifiques bravo
bonne journée et à bientôt
la fel le fac si eu numai ca in loc de ceapa la sfarsit pun usturoi,felicitari pt blog