Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie

 

Zilele trecute cand am facut Salata de sfecla rosie si portocale, de la sfecla rosie taiata si lasata putin la scurs, a rezultat un suc minunat care era pacat sa nu-l folosesc la ceva.

Si la fel ca si reteta de Cosulete aperitiv cu Salata de boeuf, de data aceasta am umplut niste cosuletele cu o Crema de branza, pe care de regula o avem mai mereu in frigider, adaugand sucul de sfecla. A iesit ce vedeti.

 

Ingrediente Cosulete aperitiv:
* 12 foi de placinta
* 200 g crema de branza
* 100 ml smantana
* 3-4 linguri de suc de sfecla rosie
* 3-4 rosii uscate
* masline
* uleiul de masline
* cimbru
* sare
* piper

 



Modul de preparare:
Pentru Cosuletele aperitiv din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla. Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru.

Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.

 

Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    @Bianca, te pupic, multumes.

    @felis, ma bucur ca am reusit sa transmit asta. Numele blogului nu-i intamplator ales. Chiar sunt atrasa de culoarea si aranjarea cat mai artistica a mancarurilor pe farfurie. Multumesc, te sarut.

    @Reka, ma bucur ca-ti plac. Ai vazut ca sunt asa de banale, dar totul e sa te joci cu culorile si-ti iese ceva super. Pupici.

    @mirela, multumesc si o saptamana frumoasa. Pup!

  6. 6
  7. 7
  8. 8

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>