Zilele trecute cand am facut Salata de sfecla rosie si portocale, de la sfecla rosie taiata si lasata putin la scurs, a rezultat un suc minunat care era pacat sa nu-l folosesc la ceva.
Si la fel ca si reteta de Cosulete aperitiv cu Salata de boeuf, de data aceasta am umplut niste cosuletele cu o Crema de branza, pe care de regula o avem mai mereu in frigider, adaugand sucul de sfecla. A iesit ce vedeti.
* masline
* cimbru
* piper
Modul de preparare:
Pentru Cosuletele aperitiv din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla. Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru.
Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.
Super cosuletele voastre!!! Pofta buna.
Ce a iesit e minunat… si in tin cu blogul… "culorile din farfurie"… felicitari… Atat de apetisante si frumos colorate
Arata perfect!!!! Mi s-a facut pofta de ele.
ARATA TRAZNET,,,,,,
@Bianca, te pupic, multumes.
@felis, ma bucur ca am reusit sa transmit asta. Numele blogului nu-i intamplator ales. Chiar sunt atrasa de culoarea si aranjarea cat mai artistica a mancarurilor pe farfurie. Multumesc, te sarut.
@Reka, ma bucur ca-ti plac. Ai vazut ca sunt asa de banale, dar totul e sa te joci cu culorile si-ti iese ceva super. Pupici.
@mirela, multumesc si o saptamana frumoasa. Pup!
Oh those looks gorgeous!
ce frumos arata cosuletele….
M-am inscris pe blogul tau, pt ca imi place mult cum gatesti.
Te invit sa vizitezi si blogul me daca iti face placere…
@alinuta desigur ca-mi face placere, doar ca pagina ta merge foarte greu. Schimba sablonul, scoate widget-urile care se incarca greu. Te sarut si multumesc de aprecieri. Pup!