O alta varianta de Cosulete aperitiv si sper sa va placa. Salata de boeuf ramane un antreu preferat pentru masa de Revelion. Anul acesta i-am dat o alta prezentare, decat clasicul platou, ornat cu maioneza si fasii de gogosari murati, castraveciori, masline… si tot asa.
Am facut niste cupe din foi de placinta si le-am umplut cu salata. Alta reteta asemanatoare, doar umplutura difera este Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie.
Mod de pregatire:
Metoda de lucru este la fel ca la Mini-Tarte cu crema de branza si salam, doar ca acum din foile de placinta, am taiat cercuri (nu patrate), pe care le-am copt in forme mici de tarte.
Sunt plactice, pentru ca se pot face inainte cu 1-2 zile si se pot umple doar cand avem nevoie. Reteta de Salata de boeuf o gasiti AICI.
Succesul e garantat.
Super prezentare!!!
Pupici si an nou fericit
la multi ani si la multe retete frumoase si delicioase precum cea de fata!
La multi ani! Super bine arata:)
Vai cat de bine arata!!!…
La multi ani!!
Imi place foarte tare
@Bianca,
@alison,
@danutza,
@felis,
@Bianka, va multumesc si va sarut.
Amazing! Wonderful photos and idea!
Lovely food! Gorgeous pictures!