Tartelette cu morcovi si branza



 Pentru aluat:

* 200 g de faina de grâu ,
* 100 g unt moale
* 50 g de lapte
* 1 galbenus,
* ½ lingurita praf de copt,
* ½ lingurita de sare

 Pentru garnitura:
* 250 ml smântâna,
* 3 oua,  * 100 gr branza fina
* 2 morcovi,
* 3 fire ceapa verde,
* sare si piper

 

 

Modul de pregatire:
Pentru aluat: Se amesteca toate ingredientele. Nu se famanta mult sa nu se incalzeasca aluatul. Se pune la odihna pentru minim 1 ora. Din aluat rezulta 7-8 tarte potrivite.



Pentru umplutura: morcovi se curata de coaja si se taie în felii subtiri. Ceapa verde se taie felii. Impreuna se pun într-o tigaie cu putin ulei si apa si se inmoaie 5 minute. Se adauga sare si piper.

Separat ouale se bat se adauga smantana, apoi branza. Se obtine un amestec omogen. Se sareaza si se pipereaza.

Se adauga si soteul de morcovi si ceapa. Cu acest amestec se umplu formele cu aluat. Se coace timp de 25 minute la 180°C.





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.