Mod de pregatire:
In faina se pun pe rand untul taiat cuburi, zaharul, ouale, sarea si se framanta, nu foarte mult, doar cat sa se incorporeze ingredientele. Se inveleste intr-o folie de plastic si se da o ora la rece.
Puddingul, daca nu aveti din cel cu arome de banane, care se gaseste cam greu, il inlocuiti cu cel de vanilie. Se prepara dupa instructiunile de pe plic, dar cu 300 lapte ca sa iasa mai tare.
Bananele se zdrobesc cu o furculita si se stropesc cu zeama de 1/2 lamaie ca sa nu se inegreasca. Fiind foarte coapte isi vor lasa putina zeama, pe care o scurgeti inainte de a le incorpora in pudding.
Crema de branza se freaca cu 2 galbenusuri si smantana lichida. Cand s-a intarit se adauga si puddingul de banane. Calduta aceasta compozitie se adauga peste tarta, se niveleaza si se da la rece.
Din albusurile ramase se face o spuma cu 3-4 linguri de zahar, care se va intinde peste tarta. Se orneaza dupa fantezie. Eu am pus bilute colorate.
Foarte bine arata!parca simt cum mi se topeste in gura,draga mea eu deja savurez prajiturica ta!foarte buna!pupicei!
Foarte bine arata!!! Si sigur e foarte buna la gust mai ales ca mie imi plac bananele!!
@Gabriela, @Bianca
nu-i foarte aspectuoasa, dar este asa de parfumata. Bananele foarte coapte dau un parfum….