Paste fusilli cu ciuperci, masline si praz



Ingrediente:
* 400 g paste fusilli
* 150 gr de ciuperci
* masline verzi
* 1 praz potrivit

* sos de soia
* 3 linguri de ulei de masline
* 2-3 catei de usturoi
* busuioc uscat
sare
piper

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb dupa instructiuni. Prajul taiat julien si se pune la distuit in ulei de masline.

Se adauga si doi catei de usturoi zdobiti, care se lasa cateva momente si se scot. Se adauga apoi ciupercile feliate.



Se condimenteaza cu un varf de lingurita de busuioc, sare, piper.

Cand s-au inmuiat ciupercile si a scazut si zeama lasata de acestea, se rastoarna peste paste.

Se stropesc cu sos de soia. Se servesc calde.





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.