Ingrediente:
* sare
* ulei de masline
Mod de preparare Budinca de macaroane:
Carnea de pui sau curcan se taie bucati mici si se prajeste in putin unt si ulei de masline. Eu am avut niste flituri din carne de curcan.
Dupa ce s-au rumenit se adauga si 2-3 linguri de mazare congelata si se fierbe in continuare. Se poate folosi si mazare din conserva.
Separat ciuprtcile se taie felii si se distuie in putin unt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se unge un vas de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune amestecul de paste, carne, mazare, ciuperci in vasul de yena.
Intr-un alt vas, se bat bine ouale cu smantana si branza telemea.
Se condimenteaza dupa gust si se toarna totul peste amestecul de paste, apoi se da vasul la cuptor pentru cca 30 de minute. Spre final se rade deasupra si cascavalul Cedar.
Se mai lasa la cuptor pana se topeste si acesta iar budinca capata o nuanta portocalie. Se serveste cat este fierbinte. Pofta buna!
Superb!!!! Ce gustoasa e.
tare buna mancarica.Pupici
yummy!papa bun!
Eeee…daaa,astea da macaroane.
@Reka multumesc. Pup!
@alinutzika ma bucur ca-ti place. Pup!
2sarah a fost foarte buna calda… Pup!
@Bucate apetisante, pupicuri dulci!
Week-end minunat!
arata foarte fine.am sa incerc si eu ca al meu sot e mare amator de paste.pupici
buna papica ta!! si aratoasa tare! pup
Foarte bun
nu am mai papat de ani buni asa ceva , arata tare bine !!!
@Antonia S, multumesc, twe sarut!
@Bianka pup dulce!
@catkitchen ma bucur. Pupici!