Budinca de macaroane



 

O budinca de macaroane care pe langa branza are si carne si ciuperci. Astfel avem un fel de mancare mai consistent.

Ingrediente:

* 300 g paste tubulare
* 200 g carne de pasare
* 200 g ciuperci proaspete
* 2-3 linguri de mazare
* 100 g branza telemea
* 100 g cascaval Cedar
* 2 oua mari
* 150 smantana
* 2 lg pesmet
* sare
* unt
* ulei de masline

 



Mod de preparare Budinca de macaroane:
Carnea de pui sau curcan se taie bucati mici si se prajeste in putin unt si ulei de masline. Eu am avut niste flituri din carne de curcan.
Dupa ce s-au rumenit se adauga si 2-3 linguri de mazare congelata si se fierbe in continuare. Se poate folosi si mazare din conserva.

 

 

Separat ciuprtcile se taie felii si se distuie in putin unt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

 



 

Se unge un vas de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune amestecul de paste, carne, mazare, ciuperci in vasul de yena.
Intr-un alt vas, se bat bine ouale cu smantana si branza telemea.

Se condimenteaza dupa gust si se toarna totul peste amestecul de paste, apoi se da vasul la cuptor pentru cca 30 de minute. Spre final se rade deasupra si cascavalul Cedar.

 

 

Se mai lasa la cuptor pana se topeste si acesta iar budinca capata o nuanta portocalie. Se serveste cat este fierbinte. Pofta buna!

 





Recomandările noastre

10 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.