Frigarui – aperitive festive, o reteta rapida care da culoare pe platourile cu aperitive, alaturi de alte variante. Printre primele 10 retete cu cele mai multe vizualizari, se regasesc si retetele Frigarui aperitiv 1 si Frigarui aperitiv 2, de aceea am zis sa mai incerc alte variante de aperitive.
Iata o alta varianta, la fel de simple si la fel de aspectuase ca si celelalte.
Mod de pregatire:
E foarte simplu. Se folosesc curmale, care se gasesc ambalate in orice supermarket, se cresteaza si se scot samburi.. Se umplu apoi cu gorgonzola, se inchid si se infasoara intr-o fasie de prosciutto.
Se aseaza pe o felie de carnat uscat, cascaval afumat ( asta am avut eu) sau orice alt cascaval. Totul se prinde cu o scobitoare. Dar cel mai simplu imtelegeti din imagini.
Va pot garanta ca sunt niste aperitive rafinate. E un amestec extraordinar de gusturi: curmalele asociate cu gustul de mucegai al branzei, cu gustul picant al carnatilor Chorizo si gustul usor afumat al cascavalului …
E un rasfat, care va da tare bine pe masa de Revelion. Ce ziceti… va tenteaza?
Sunt tare elegante.Pupici!
arata tare bine si sunt perfecte pe sarbatorile care vin !!!
@DiaMar ma bucur ca-ti plac. Pup!
@catkitchen multumesc, pupici1
O idee minunata de aperitiv.
Dupa-amiaza placuta!
Un aperitiv mai sofisticat, arata minunat! Pupici, week-end placut va doresc!
Elegante! Pup
Arata extraordinar!! La prima petrecere o sa le incerc!! Ma bucur ca v-am descoperit blogul si sunt sigura ca nu o sa am decat de invatat de la dumneavoasta!! Ce e mai minunat decat o pasiune impartasita de ambii soti… Mi se pare extraordinar… Sper sa va fie pe plac si retetele mele…
Preferatele lui Edutu 🙂 Dar cu branzica de copchi 😉 Super arata! pup
Hi there,
I'd like to introduce to you a new website http://www.foodepix.com that we have
just recently launched. Foodepix is a photo gallery of delicious and mouth
watering food.
We've seen your blog and we love your pictures and recipes. We would love
to invite you to register with foodepix.com and upload your pictures.
Hope to see you there. 🙂
Thanks.