Mod de preparare:
Cu ceva vreme in urma am mai facut Rulouri de vinete. Si acesta reteta este asemanatoare. Avem nevoie de o vanata frumoasa si mare pe care o feliem de 6-8 mm grosime.
Intr-o tigaie cu ulei de masline le prajim pe ambele fete si le scoatem pe o hartie pergament sa se absoarba uleiul. Feliile de sunca se prajesc in putin ulei fara sa se arda.
Pe feliile de vanata asezam feliile de sunca prajite, peste ele feliile de cascaval (eu am folosit feli de toast). Tocam cateva frunze de busuioc, presaram deasupra si apoi le rulam.
Le mai infasuram (optional) in cate doua felii subtiri de bacon si le asezam intr-un vas pe un pat de rosii taiate cuburi. Decoram cu cate o felie de rosie deasupra. Infigem cate o scobitoare in fiecare rulou si radem deasupra parmezan sau cascaval. Dam la cuptor la foc mare, pentru 15 minute.
Se servesc calde, sunt tare bune. Pofta buna!
Un fel de gordon bleu din vinete …super ideea .
te asteapta o leapsa la mine pe blog! Daca iti face placere, te invit sa o ridici!
Ca de obicei o prezentare de nota 10!!!
@Dorina ai dreptate, ma bucur ca-ti place. Pup!
@alinutzika multumesc, te sarut!
@hapleablog multumesc, esti o dulce, pup!