Bors de stevie / de post



 

O reteta de Bors de stevie / de post, ca sa ne bucuram de verdeturile de sezon si sa respectam si postul. Profitati cat se mai gaseste stevia in piete si faceti-o ca-i tare buna.

 

Ingrediente: 
2-3 legaturi de stevie
1 ceapa potrivita
2 fire ceapa verde
2 linguri fulgi de morcovi uscati sau 1 morcov ras
2-3 catei de usturoi
100 g orez
1 cub magic de legume
1 lingurita bors magic de legume
150 ml bors
1 legatura leustean verde
1 legatura leustean uscat
2-3 linguri de ulei de masline
sare, dupa caz

 

 



Mod de pregatire:
Se curata stevia de pe tija si se spala sub jet de apa. Intr-o oala se incing cele 2-3 linguri de ulei, se adauga leusteanul uscat tocat, dupa 30 de secunde se adauga ceapa si prazul tocate marunt si se amesteca pana se inmoaie. Se adauga si orezul bine spalat si dupa ce devine sticlos se stinge cu 1 – 1,5 litri de supa de legume dintr-un cub magic de legume.

Se adauga fulgi de morcovi uscati (se gasesc la Auchen) sau un morcon ras pe razatoarea mare. Cand orezul este al dente se adauga stevia taiata sau rupta. Se adauga dupa gust borsul fiert separat si pentru o aroma mai buna se poate adauga si o lingurita rasa de bors magic de legume de la plic. La sfarsit se adauga leusteanul proaspat tocat. Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Dă-i un răspuns lui maria elena Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.