Paste cu lamaie, somon si broccoli



 

O reteta cu paste care merge servita atat calda cat si rece. Combinatia dintre somon afumat, masline verzi, capere si lamaie este ideala si da o nota speciala pastelor, indiferent ca sunt spaghete, serpentine, tagliatele sau rigatone. Delectati-va cu o portie… veti fi incantati!

Ingrediente / 2 porti:
250 paste serpentine Baneasa
200 g somon in ulei
1 ceapa rosie
80 g masline verzi fara samburi
cateva buchete de broccoli
1-2 linguri capere
coaja rasa si zeama de la o lamaie
ulei de masline
piper alb

 

 

Mod de pregatire:
Ingedientele de care avem nevoie pentru aceasra reteta:

 

 



Se fierb pastele serpentine in apa sarata conform instructiunilor de pe ambalaj. In ultimele 4 minute se adauga si buchetele de broccoli. Eu am folosit congelate dar sunt mai bune proaspete.

Intre timp se pune pe foc o tigaie cu 3 linguri de ulei si se distuie ceapa rosie taiata marunt. Cand a devenit sticloasa se adauga maslinele verzi. Se rade coaja de la o lamaie, apoi se adauga si zeama. Se adauga si 1-2 linguri de capere, buchetele de broccoli si se mai lasa pe foc 2-3 minute.

 

 

Se adauga pastele scurse, bucatile de somon afumat si se amesteca sa se incorporeze in sos. Se servesc si calde si rece. Pofta buna!

 





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.