Bruschete cu carne de crab constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. De regula cand vorbim de bruschete, ne gandim la Bruschete cu rosii, dar sunt si alte variante la fel de apetisante, ca aceasta care v-o prezint acum, cu carne de crab.
Mod de pregatire Bruschete cu carne de crab:
Se taie o bagheta din paine alba, secara sau neagra in felii potrivite ca grosime. Se stripesc cu putin ulei de masline si se prajesc, fie pe gratar ca mine sau in cuptor. Cand sunt gata, se freaca cu un catel de usturoi.
Ingredientul cheie al acestor bruschete este carnea de crab, care desi nu este ieftina, pentru a ne face pofta nu ne mai gandim. Am gasit zilele trecute la BILLA si am cumparat. Iata cum arata:
Se taie crabi in fasi si se pun intr-un bol. Se adauga caperele, maslinele feliate subtire, zeama de lamaie, maioneza, smantana si se condimenteaza dupa gust.
Se aseaza cu o lingurita pe bruschete si gata … bruschetele sunt tocmai bune de servit. Pofta buna!.