Pariziene cu sunca si cascaval



Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-1

 

Pariziene cu sunca si cascaval, niste rulouri din foietaj, care se pregatesc simplu si rapid. Sunt delicioase si dispar intr-o clipa din fatfurie. Va invit sa le incercati si voi!

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-2-1

 

Ingrediente:
400 g aluat de foietaj
200-250 g sunca de Praga
100 g cascaval feliat
1 galbenus de ou + 1 lingutita de apa
susan

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-3

 

Mos de pregatire Pariziene cu sunca si cascaval:
In afara de aluat de foietaj avem nevoie de sunca de Praga si cascaval feliat.

 

x-IMG_7560



 

Se taie șunca in betisoare 8-10 cm lungime cu sectiune patrata de 1 cm latura.
Fiecare betisor se infasoara intr-o felie de cascaval ca in imaginea de mai jos.
Se intinde aluatul intr-un strat de 5-6 mm grosime si se taie in fasi cat mai lungi ca sa se poata rula.

 

v-IMG_7565

Fiecare rulou de sunca in cascaval se imbraca intr-o banda de aluat lata de 1.5 cm. Se aseaza pe o tava cu hartie de copt.
Se ung cu un galbenus de ou diluat cu putina apa si se presara cu seminte de susan.

 

v-IMG_7574

 

Se coace la cuptorul preincalzit la 200 ° C pentru 15-20 de minute pana se rumenesc.

Se servesc calde ca astfel cascavalul se topeste in gura. Daca v-am facut pofta … serviti!

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-4

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

4 comentarii

  1. 1

    Mai, mi se face rau. Nu ma mai uit. Am vazut la unul dintre rulouri alta fiță de împletitură. Mai complicheisan. Faina. Pupici.

  2. 3

Dă-i un răspuns lui sanda Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.