Friptura de porc in punga Maggi



 Ingrediente:

* 1 felie de pulpa de porc sectionata pe orizontal
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar

* salvie
* ulei de masline
* 2 betisoare de frigarui

 

Mod de prepararea:

Felia de pulpa de porc cu sorici, sectionata pe orizontala, se gaseste in orice supermarket. Se fasoneaza bucata la dimensiunea dorita si se fixeaza cu cele doua betisoate de frigarui ca sa-i dam o forma de oval imbracat in sorici.



Tot pentru mentinerea formei, inainte de a fi data la cuptor, se scufunda pentru 3-4 minute in apa clocotita. Apoi se sterge prin tamponare cu un servet de bucatarie.

Se unge cu un amestec din ulei de masline, condimente pentru porc, salvie tocata(sau uscata) si lingura de mustar. Se lasa la macerat 1-2 ore.

Dupa care se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele si introducem in punga Maggi la cuptor pentru 60-80 minute. In acest timp se intoarce punga cu grija, sa capete pulpa culoare pe ambele fete.

Catre sfarsit se rupe punga, fara sa scoatem pulpa si mai lasam 10-15 minute. Se serveste cu orice fel de garnitura, piure de cartofi sau orez impreuna cu sucul propiu, in care mai adaugam, dupa gust, putin mustar.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dă-i un răspuns lui geta Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.