Rulouri din dovlecei cu crema de branza



-DSCN6783

Ingrediente:
* 2-3 dovlecei
* 200 gr. crema de branza
* 100 gr. telemea
* 80 gr. de unt
* ceapa verde
* 2-3 limguri smantana

 

* 1/2 ardei
rosu
* 1/2 ardei galben
* sos de rosii
* marar
* patrunjel
* sare
* piper

 

Mod de preparare:
Se amesteca crema de branza, telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, untul si smantana.

Ceapa verde si ardei se taie in cubulete mici, verdeata se toaca marunt si totul se adauga la amestecul de branza. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.



Dovlecei se taie pe lung in fasii, se scufunda putin in apa fiarta. Apoi se lasa sa se raceasca pe hartie absorbanta.

Cate 5-6 fasii de dovlecel, in functie de cat sunt de late, se suprapun pe jumatate una peste alta. Se adauga la un cap branza si se ruleaza.

Se dau la frigider si se servesc cu un sos. Eu am folosit un sos de rosii si le-am servit pe un pat de legume.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

22 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Just me,
    @Liana10,
    @diamond,
    @Lilly,
    @Bianka,
    @Bianca, dragele mele cu atatea note de 10 si chiar 20, nu pot decat sa va multumesc. Ma bucur ca ceea ce vreau sa transmit ajunge la voi. O zi frumoasa sa aveti azi de ziua Romaniei. Pupici!

  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16

    @eatgreek.net, thank you so much for the comments!

    @lauralaurentiu, aprecierile care vin de la tine ma bucura. Te apreciez si te urmaresc de mult. Pup!

    @Andreea T, sunt de efect si foarte usoare. Pup!

  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21
  22. 22

Dă-i un răspuns lui Bianka Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.