* 200 g ciuperci
* 3-4 oua fierte
* 1-2 catei de usturoi tocat
* ulei de masline
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata şi se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare si larga (wok), in unt si ulei de masline.
Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat.
Se adaugă ceapa şi se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi
Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.
Asta da mancare!!! Musai sa o fac si eu ca mor de pofta:))
Pupici…
Sara,a venit primavara in farfuria ta.:)
Pup.
Frumos colorata papita ta, ca de altfel toate retetele tale… As minca si eu cu placere o portie… Pupici si-un sfirsit de saptamina cit mai placut !
Ce frumos arata si ce bun este!!! O zi frumoasa!
Ce pofta me-ai facut si me-ai dat si o idee!
O zi minunata!
une belle salade rafraichissante et délicieuse
ton gâteau à la crème de marron est fantastique j'aime beaucoup
bonne soirée
Trabuie sa incerc foarte gustos
@Bianca,
@Lia,
@Daniela,
@Ancuta,
@JANET,
@Bianka, ma nucur ca va tenteaza sa incercati. E simplu si foarte bun. Un sfarsit de saptamana cat mai placut.
@Fimère merci bien.
festin curat!:)
Plin de "martisoare" la tine in farfurie! 😉 Adica ingrediente frumoase, colorate, apetisante si comestibile! puuup