Salata calda cu ficat de pui, cartofi si ciuperci



 

Ingrediente

* 500 g ficat de pui
* 200 g ciuperci
* 300 g cartofi
* 3-4 oua fierte
* 1 ceapa rosie
* 1-2 catei de usturoi tocat

* sare şi piper negru proaspat
* 50 g unt
* ulei de masline
* sos balsamic

 

Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se scurg, se curata şi se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si se soteaza intr-o tigaie mare si larga (wok), in unt si ulei de masline.



Se adauga si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
Se scot apoi din tigaie si se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din tigaie ca sa ramana curat.

Se adaugă ceapa şi se soteaza, apoi se adauga si usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi

Pe o farfurie calda se amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se mai adauga un strop de sos balsamic.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

10 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Frumos colorata papita ta, ca de altfel toate retetele tale… As minca si eu cu placere o portie… Pupici si-un sfirsit de saptamina cit mai placut !

  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

    @Bianca,
    @Lia,
    @Daniela,
    @Ancuta,
    @JANET,
    @Bianka, ma nucur ca va tenteaza sa incercati. E simplu si foarte bun. Un sfarsit de saptamana cat mai placut.

    @Fimère merci bien.

  9. 9
  10. 10

Dă-i un răspuns lui Liana10 Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.