Barcute din ardei cu crema de branza si leurda o reteta semanatoare cu Barcute din ardei cu salata de avocado. Este un aperitiv simplu si rapid de realizat.
Ingrediente:
500 g crema de branza
1 legatura de leurda
sare
piper alb
1 ardei rosu
1 ardei galben
felii de bagheta (optional)
1 morcov pentru decor
menta pentru decor
Mod de pregatire:
Frunzele de leurda se spala si se usuca prin tamponare.
Eu am folosit 200 g branza de vaci si 300 g crema de branza, dar va recomand sa folositi doar crema de branza.
Tocati marunt frunze de leurda in functie de cat de mult va place izul usturoiat al acesteia si adaugati peste crema de branza. Se condimenteaza cu sare si piper dupa alb dupa gust.
Se taie fasii de ardei mai subtiri decat sferturile. Painea bagheta se taie pe oblic de lungimea ardeilor. Puteti sa le prajiti sau sa le lasati asa. Puteti merge doar de ardei colorati sau puteti intercala si felii de paine.
Crema de branza se pune untr-un poche cu varf rotund si umpleti ardei si feliile de bagheta in zig-zag.
Se aseaza pe un platou si in centru se face un trandafir din fasii de morcov. Pofta buna!