* maghiran
* boia dulce
* ulei de masline
* vegeta
* patrunjel tocat
Pulpa de porc tamponata cu o hartie absorbanta se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, pana capata o crusta pe toate fetele. Se acopera cu o folie si se face un amestec din busuioc, maghiran, oregano, boia dulce, piper si 3 linguri de ulei.
Se aseaza in vasul pentru cuptor dat cu unt sau margarina si se presara patrunjel tocat. Se acopera la inceput cu o folie de aluminiu se da la cuptor, iar spre sfarsit se scoate folia si se mai lasa sa capete culoare. Timpul este in funtie de cuptorul fiecaruia, in jur de 1 ora.
Separat facem garnitura de cartofi inabusiti, deasupra pe aragaz. Se taie cartofi in rondele, se aseaja intr-o tigaie, in cerc. Se acopera cu ulei si apa.,
Se condimenteaza cu vegeta, cateva boabe depiper, coriandru si 1-2 foi de dafin. Se pune capacut si se lasa cca 25-30 minute. Din zeama lasata se ia 2 linguri si se amesteca cu 2-3 linguri de smantana. Se toarna inapoi peste cartofi. Se presara patrunzel tocat.
Acest gen de cartofi merge si cu marar, dar acum am mers pe patrunzel ca la carne. Pofta buna!
Arata fantastic poza!Chiar acum admiram cosuletele si rulourile de zilele trecute.Totul are o prezentare foarte frumoasa.Felicitari!
Ce festin !!! Arata super apetisant! Felicitari si o seara tihnita iti doresc!
@TeoBucatar multumesc de vizita si aprecieri. Si blogul tau e minunat. O seara frumoasa!
@@dana2dor multumesc, mereu cu aprecieri. Ma bucur ca ai trecut pe la mine. Te sarut si o seara frumoasa si tie!
Hmmm, toata ziua as manca asa pulpita invelita 😀 ;), imi place tare mult prezentarea! Pupicei!
Ce minunat