Budinca cu conopida, mazare si masline



 

Budinca cu conopida, mazare si masline poate fii servita ca atare sau ca garnitura langa o friptura. Conopida ca ingredient principal, iar restul in functie de ce aveti in frigider sau ce va place. Este o mancare rapida si buna.

 

 

Ingrediente:
1 conopida (potrivita)
150 g mazare
100 g masline negre
3 oua
250 – 300 ml iaurt (sau lapte)
vegeta
piper alb
sare
marar verde
60-80 g unt
pesmet

 

 

Mod de preparare Budinca cu conopida, mazare si masline:
Se desface conopida in buchetele, se spala bine si se fierb in apa cu sare, timp de cateva minute. Intre timp, intr-un castron, se amesteca ouale cu iaurtul sau laptele. Se condimenteaza dupa gust.
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet. In tava se aseaza buchetele de conopida scurse de apa, adaugand printre ele mazare si maslinele negre fara samburi. Se adauga deasupra ouale batute cu iaurtul (sau laptele) si mararul.



 

 

Se da vasul la cuptor aproximativ 30-40 de minute sau pana se rumeneste si capata o culoare auriu inchis.

 

 

Se serveste si calda si rece, dar ca sa se poata taia frumos, se lasa putin dupa ce se scoate din cuptor. Pofta buna!

 





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.