Rulouri din zucchini si fileuri de peste



Rulouri din peste si zucchini 8
Ingrediente:
1 kg. fileuri din peste alb
piper boabe
2 foi de dafin

2-3 buc. zucchini
1 morcov
sare
piper

 

Rulouri din peste si zucchini 0

Mod de preparare:

Fileurile de peste intregi, le dam cateva minute in fiert in apa cu boabele de piper, foaia de dafinul si sare. Apoi le scoatem pe hartie absorbanta, le lasam sa se raceasca putin si le taiem fasii late cat grosimea dovleceilor.



Dovlecei si morcovi se taie pe lung in fasii, se scufunda putin in apa in care a fiert pestele. Apoi la fel, se lasa sa se raceasca pe hartie absorbanta.

Se aleg fasiile de dovlecel, morcov si fileurile de peste de aceeasi latime si lungime, se suprapun si se ruleaza. Se strapung cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Se servesc ca antreu, cu un Sos Pesto, Sos Remoulade sau Sos Béarnaise.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

14 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

    @Janet ai dreptate, in Click Pofta buna, prin primavara, au aparut rulouri asemanatoare, dar cu somon. Acelea aratau mai colorate, rosu somonului eu l-am inlocuit cu morcovi. Dar nu-i rau… nu?
    Pupik si o duminica frumoasa.

    @Geta multumesc de vizita. Pupik.

  11. 11

    imi place enorm aspectul.nu contest ca gustul nu este la inaltime dar arata atat de bine ca iti vine sa papi cu ochii poza de prezentare.pupici

  12. 12
  13. 13
  14. 14

    @Horatiu Bahnean scuze de intarziere. Cum postarea este de acum 5 ani, sincer nu imi mai amintesc exact ce am pus. Dar prin deducere cred ca sunt masline calamate fin tocate.
    Multumesc de vizita!

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.