* 5 oua
* 1/2 praz
* 1 ardei verde
Mod de preparare:
Se spala dovlecei, se taie capetele, apoi se taie in romdele. Intr-o tava de quiche sau de tarta, (eu am folosit o forma de yena) de 26 cm în diametru, se unge cu unt si se intinde aluatul de foietaj. Se acopera in cercuri de dovlecei taiati rondele.
Se alterneaza cu prajul taiat julien, cu ardei se taie in rondele, si cu patrunjelul tocat. Se repeta iar cu dovlecei, ardei, praz pana se termina.
Ouale se bat cu un tel, nu tare. Se incorporeaza smantana, menta, oregano, sarea, piperul. Se toarnă amestecul peste dovlecei. Se coace timp de 35 de minute.
Se serveste imediat cu salata verde si un sos tartar.
Mmm ce bine arata… Nu stiam de e quiche dar ai specificat in reteta:)
pupici
I am hungry :)AND ıTS look delicious I must to try !
@Bianca , multumesc… o saptamana frumoasa.
@denizdalya, thank you very much for the comments.